Интернет сайтът е създаден и се поддържа от младежки работници в отговор на нуждата от съществуването и функционирането на онлайн платформа за информиране на младите хора в България относно техните права, възможностите за тяхното развитие и всяка информация, която би била полезна на младежите. Планирането на портала започна през 2007г., като през 2015г. стартира с обновена версия, достъпна и от мобилни устройства.

В момента дейностите по поддръжка на портала се реализират със собствени средства на ангажираните с каузата, както и с доброволния труд на програмисти, редактори и млади хора, имащи желание да допринесат за развитието на младежката информация в България.

Функционалността на портала все още не е пълна, но се надяваме с Ваша помощ той да става все по-популярен и да се превърне в мястото, където хората, работещи с младежта и организиращи дейности за младежите, да поместват с наша помощ полезна информация, а младите хора да намират нужните ресурси, които да подпомагат тяхното развитие и просперитет.

Сайтът е единствената в България интернет платформа за информиране на младите хора по различни теми, изградена по европейски модел и в партньорство с младежки организации от над 10 европейски държави.

Ще сме ви благодарни за всякакви препоръки и идеи относно работата на портала.

За да се свържете с екипа ни, посетете секцията "Свържи се с нас".

Благодарим Ви!

Екипът на портала

Joomla templates by a4joomla